Bemutatkozás

Kiváló minőségű sajt, illetve tejtermékek, természetesen,

adalékanyag mentesen, kézzel készítve

A Hankai Sajtműhelyben kizárólag kiváló minőségű sajtokat és tejtermékeket készítünk adalékanyag és tartósítószer mentesen. A legfontosabb számunkra az, hogy termékeink minősége, valamint összetétele megfelelő legyen, így biztosítva a termékek magas tápanyag tartalmát.

Mottónk: Megalkuvás nélküli minőségre törekvés!

A Hankai Sajtműhelyben teljes tejet dolgozunk fel, melyet mindig hőkezelünk, tőlünk nyerstejjel készített termék nem kapható. Állataink rendkívül jó módban élnek, gondoskodás és szeretet veszi körül őket. Ellátásukról nagy odafigyeléssel egy család gondoskodik.

Nincs semmilyen folyamat gépesítve, mindent kézzel készítünk. Az általunk használt alapanyagok nagyon magas minőségűek, így rendkívül drágák is.

Sajtjainkat évente sajtbírálaton indítjuk és mindig dobogós helyezést érünk el velük!

Sajtmesterünk a jogi pályának hátat fordítva elkötelezett híve lett a minőségi élelmiszer készítésnek, rendszeresen részt vesz külföldi sajtszemináriumokon illetve továbbképzéseken annak érdekében, hogy tudását bővítse. Olyan terméket készít, amit gyermekének is rendszeresen az asztalra tesz.

A sajtműhelyben történő zavartalan munka érdekében helyben történő vásárlásra nincs lehetőség. Látogatókat, csoportokat nem fogadunk a sajtműhelyben, mivel annak élelmiszerbiztonsági kockázata lenne. Továbbá a sajtműhely a sajtkészítő otthona is egyben, ahol egy kisgyermek és három kutya éli a mindennapjait és az ő nyugalmuk biztosítása érdekében nem tehető a sajtműhely nyitottá.

A hűtési lánc megszakítása nélkül piacinkon hűtőpultból történik az árusítás, valamint a termékek szállítása során is figyelünk a termékek megfelelő hőmérsékleten tartására. Értékesítő kollégáinkat kiemelt figyelemmel választjuk ki a jelentkezők közül, így biztosítva a kommunikatív, vásárlóközpontú, udvarias kiszolgálást.

Mi magunk igyekszünk értékesíteni portékánkat, körültekintően választjuk ki viszonteladó partnereinket. Csak olyan viszonteladó partnert szolgálunk ki, akik „értik” a sajtot, a mottónk és maguk is ugyanazokat az elveket vallják az élelmiszerkészítés illetve eladás terén, mint mi. Ezért van az, hogy csak a Pörc Magyar Delikáttal és a Zsendice sajtbolttal állunk viszonteladói kapcsolatban.

A webshop elindítását a megváltozott vásárlási szokások inspirálták. Folyamatosan finomítjuk a részleteket, igyekszünk alkalmazkodni az igényekhez.

Palettánkon megtalálhatók a friss és füstölt gomolyák különböző ízesítéssel, joghurtok, camembert és krémsajtok, hagyományos és töltött parenyicák, valamint pincében hosszabb ideig érlelt sajtok. Folyamatosan kísérletezünk, újabb és újabb ízesítéseket, érlelési körülményeket találunk ki, ennek köszönhetően van olyan portékánk, ami más készítőnél nem igazán található meg.

© hankaisajt.hu ׀ Minden jog fenntartva!